Antonio Hidalgo: “Hem de polir els petits detalls i reforçar allò que fem bé”

En la prèvia del partit del diumenge (14h), aquest migdia, com ja és habitual, ha passat per roda de premsa el tècnic del Centre d’Esports, Antonio Hidalgo. Després d’encadenar tres derrotes consecutives, l’únic objectiu del conjunt arlequinat és poder tornar al camí de la victòria. Una victòria que, per cert, s’ha escapat sempre en els últims minuts i per petits detalls. En aquest sentit, Antonio Hidalgo ha destacat que “durant els partits fem moltes coses bé, però hem de millorar en petits detalls”. A més, el tècnic del Sabadell ha afegit: “Hem analitzat les situacions, quan hi ha menys possessió és quan més patim. Hem d’incidir en aquestes situacions”. 

Ja de cara al diumenge, la UD Las Palmas serà el rival que visiti la Nova Creu Alta per veure’s les cares amb el Centre d’Esports. Cal destacar que, el conjunt canari ve de sumar una prestigiosa victòria davant el CD Tenerife en el ‘derbi’, en un duel que va estar marcat per l’errada d’Adrià Ortolà, porter del Tenerife. “Guanyar un derbi reforça molt la confiança del jugador, ja que va ser un partit molt igualat”, ha comentat Hidalgo sobre el pròxim rival dels arlequinats. A més, el de Canovelles ha volgut destacar la gran qualitat dels jugadors de Las Palmas, sobretot en la parcel·la ofensiva: “És un equip amb moltíssim nivell, amb jugadors molt dinàmics que troben molt les esquenes”.

Sense trobar un onze tipus

El segon ‘Tourmalet’ del Centre d’Esports comença aquest cap de setmana amb la visita de la UD Las Palmas a l’estadi creualtenc. El conjunt de Pepe Mel serà la primera parada dels 9 partits que ha d’afrontar el Sabadell en els pròxims 29 dies. En aquest sentit, Hidalgo creu que hi haurà rotacions, de ben segur, d’ara endavant, ja que el calendari ho exigeix: “Tenim una plantilla àmplia i amb diferents recursos. Ara venen molts partits i de ben segur que hi ha possibilitats per diferents jugadors”. No obstant això, el que és una realitat és que el tècnic de Canovelles encara no ha pogut confeccionar un onze fixe: “No hem tingut la possibilitat de mantenir-ne un”, ha conclòs Antonio Hidalgo.