El Sabadell s’enfrontarà a l’Ibiza Islas Pitiusas en la primera ronda de la Copa del Rei

La Copa del Rei 2020/2021 ja està en marxa. Després de l’eliminatòria prèvia, aquest matí s’ha celebrat a La Cartuja el sorteig de la primera ronda del torneig. Hi havia 112 equips repartits en cinc bombos i el Sabadell ha quedat emparellat amb el CD Ibiza Islas Pitiusas de la Tercera Divisió balear. Els eivissencs juguen dues categories per sota del Centre d’Esports i aquesta temporada competeixen al subgrup primer del Grup XI de Tercera Divisió. Actualment, l’equip fundat l’any 2012 és el quart classificat de la seva lliga amb sis punts en quatre partits. El duel es disputarà en territori balear, en un horari encara per definir, els dies 15, 16 o 17 de desembre.

L’estadi de Can Misses, amb una capacitat per a acollir fins a 4.500 espectadors, serà l’escenari de l’eliminatòria. Encara no se sap si podrà haver-hi públic a l’estadi, però tot dependrà de com evolucioni la situació a l’estat espanyol. Com a curiositat sobre el rival del Sabadell, Gianluca Simeone, fill de Diego Pablo Simeone, juga al rival del Centre d’Esports a la Copa del Rei. Serà la sisena visita del Sabadell a Eivissa, una illa on l’equip vallesà mai ha aconseguit guanyar un partit. El conjunt arlequinat torna a la competició copera després de cinc temporades sense jugar-la. El partit serà d’aquí a un mes, però la competició de les sorpreses acaba de començar.

Foto: CD Ibiza Islas Pitiusas.