Banc Sabadell es compromet amb el CE Sabadell fins al 2022

El CE Sabadell i Banc Sabadell han arribat a un acord per renovar el seu patrocini. L’entitat financera es converteix en un dels patrocinadors principals del club arlequinat. La Nova Creu Alta ha acollit aquest matí la presentació de l’acord. Per part de l’entitat arlequinada, han assistit el president Esteve Calzada i el director general Bruno Batlle. Banc Sabadell ha estat representat pel sotsdirector general i director territorial Xavier Comerma, el sotsdirector general i director de Comunicació i Relacions Institucionals Gabriel Martínez i el director regional Benet Herèdia.

Esteve Calzada ha agraït al banc la seva implicació i ha manifestat l’honor que suposa comptar amb un soci com Banc Sabadell: “És un orgull tener un company de viatge que continua mostrant la seva fidelitat i, encara més, després de l’ascens a LaLiga SmartBank”. Per la seva banda, Xavier Comerma ha destacat el compromís de l’empresa amb el Sabadell: “Hi hem estat sempre, a les dures i a les verdes. Ara, a Segona Divisió, la satisfacció de ser-hi és encara més gran”.

Foto: Marc González.