Empenyem fort!

El Centre d’Esports Sabadell té la gran sort de tenir un cos tècnic format per dos símbols del club d’una època propera. Jugadors amb caràcter que saben la importància de formar un equip a l’estil d’una família unida que sap superar els entrebancs amb constància i convicció. Gràcies, Antonio Hidalgo i Juvenal Edjogo per haver acceptat el repte i gràcies al club per donar en tot moment sensació de normalitat davant d’un inici de temporada prou complicat.

Hem tornat a l’anomenat futbol professional per qualitat però també per jugar sempre amb aquest plus de grup unit que juga els partits al límit. Que les edats dels jugadors no importen. Estic totalment d’acord d’haver mantingut la base de la temporada anterior, s’ho mereixen, i a més han aconseguit estar a l’altura de la nova categoria. LaLiga SmartBank és llarga, va a ratxes, la qüestió psicològica és cabdal per aconseguir bons resultats.

El Centre d’Esports té un pressupost baix però una il·lusió enorme, i això ens ajudarà a aconseguir la permanència. No podem transmetre als jugadors altra cosa que no sigui que estem amb ells, que valorem el que fan més enllà de si guanyen o perden. Demano al famós “entorn” que sempre hi ha al futbol que no deixi d’empènyer ben fort per consolidar-nos a Segona Divisió A. No podem anar al camp a animar-los, però amb les noves tecnologies el club ha de notar el nostre escalf.

Foto: Marc González.