Stoichkov: “L’equip ha fet un treball magnífic”

La primera victòria de la temporada del Sabadell va arribar ahir en un dels partits més complicats de la temporada. El Leganés va posar les coses molt complicades al Centre d’Esports, però els arlequinats van saber patir per a sumar tres punts molt importants. Stoichkov va ser un dels grans protagonistes del partit i va marcar el gol arlequinat. L’andalús, que encara no porta un mes a Sabadell, va valorar molt positivament el resultat després del partit: “Sempre que es guanya, la valoració és bona. A la primera meitat han tingut moltes oportunitats i, per sort, no han entrat. A la segona part hem sortit millor, ha arribat el gol i ens ha donat la confiança que ens faltava“, explicava l’atacant arlequinat.

L’equip va saber patir per aconseguir els tres punts. “El Leganés és un equip que et pot fer mal en qualsevol moment i tenen grans jugadors. Esperàvem aquest rival, però s’ha guanyat i l’equip ha fet un treball magnífic“, va comentar el jugador cedit pel Mallorca. Stoichkov va mostrar-se alegre pel seu primer gol amb el Sabadell: “Estic content per ajudar a l’equip. Tenia moltes ganes i ha servit per a aconseguir tres punts”. La lliga, tot i la victòria, segueix endavant i, segons indicava l’andalús, l’equip ja pensa en la Ponferradina. Un partit, en paraules del de San Roque, que l’equip afrontarà amb “la mateixa il·lusió i les mateixes ganes“.

“El Sabadell ha de jugar sempre al 200%”

Antonio Hidalgo també va valorar la victòria del Centre d’Esports davant el Leganés. El de Canovelles va haver de fer alguns canvis a l’onze, però va mostrar-se molt content amb el rendiment de l’equip: “Comencem a trobar estabilitat, però no hem pogut repetir l’onze de Zaragoza perquè Juan Hernández està tocat i Pedro Capó no està al 100%. Tot i això, estic molt content amb la gent que ha sortit“. La primera meitat va ser molt difícil pel Sabadell i el Leganés va poder marxar al descans amb algun gol. “Està clar que als partits hi ha molts moments i al principi ens ha costat generar accions en atac. El Leganés ens ha perdonat la vida, però a la segona meitat hem corregit coses”, explicava el tècnic del Sabadell per a valorar la primera meitat.

Però si la primera meitat ha estat de patiment, el Sabadell ha sortit molt millor del descans. Hidalgo va explicar després del partit què va canviar en l’equip: “Hem començat a defensar d’una altra forma i hem tingut més control. L’equip ha llegit bé el partit i Édgar i Stoichkov ens han donat aquesta victòria tan important”. Hidalgo també va fer una lectura de quina havia estat la clau de la victòria: “El Sabadell ha de jugar sempre al 200% i tenir el control de què fa en cada moment“.

La victòria és, a més, un premi per una plantilla que havia tingut mala sort fins al moment. “Tenir aquests jugadors és una sort enorme. Saben que estic a les seves mans i era difícil gestionar-ho després de cinc derrotes. S’han deixat la vida i els hi haig d’agrair la feina“, va acabar dient el de Canovelles respecte a la feina de l’equip. El Centre d’Esports visitarà aquest diumenge la Ponferradina per a continuar amb la muntanya russa de partits que suposa aquesta temporada de LaLiga SmartBank.

Foto: Marc González.