Els positius de l’Alcorcón que van obligar a suspendre el partit contra el Sabadell van ser erronis

L’AD Alcorcón ha comunicat aquest divendres que els 9 positius que van provocar l’ajornament del xoc davant el CE Sabadell a la Nova Creu Alta van ser erronis. El club madrileny va rebre els resultats de les proves la nit del dimarts 20 d’octubre amb 9 positius, 2 d’ells jugadors i 7 de l’staff.

El mateix dia, l’Alcorcón havia realitzat tests d’antígens a 7 dels 9 afectats amb resultat negatiu. Davant d’aquesta discrepància, va sol·licitar una comprovació amb un nou test PCR l’endemà, una altra prova PCR 48 hores després i un nou test d’antígens entre les dues PCR.

Les 9 persones que presumptament havien donat positius per COVID-19 en la PCR de dimarts dia 20 d’octubre, van donar negatiu en dos tests PCR i dos tests d’antígens realitzats 6, 24, 36 i 48 hores després. Davant d’aquests resultats, el club ha confirmat aquest migdia que els 9 positius comunicats el dia 20 van ser erronis. Així doncs, el partit de dimecres va ser suspès per falsos positius.

Foto: AD Alcorcón.