Adri Cuevas: “No ens sentim menys que ningú”

La tercera jornada de lliga pel Sabadell ja és història. La derrota amb l’Espanyol va deixar els arlequinats últims i empatats amb el Girona a zero punts. Els primers rivals han estat exigents i els resultats no han sigut bons, però la plantilla ha rendit a un bon nivell tot i les derrotes. Aquest matí, Adri Cuevas ha passat per sala de premsa a la prèvia del partit de dissabte amb el Mirandés. L’andalús va debutar a Segona Divisió amb el Centre d’Esports el passat diumenge i comença a recuperar sensacions després de la lesió que va patir durant la pretemporada.

Cuevas va ser un dels pilars del Sabadell la temporada passada i aquest és el seu tercer any a Sabadell. Malgrat les derrotes, el migcampista es veu bé individualment: “Estic a gust al camp i amb la sintonia de l’equip. Vaig agafant importància cada dia“. Grupalment, l’andalús tampoc està descontent amb el rendiment. “Hem plantat cara i hem estat valents. L’equip ha demostrat un bon nivell, però ens han superat en certs detalls. Ara no ens hem de venir avall perquè s’estan fent les coses bé“, ha explicat el de Jerez.

“Tot està molt igualat a Segona Divisió”

No està sent l’inici desitjat pel Centre d’Esports, però el migcampista té les idees clares respecte a com és la competició: “Nosaltres no ens sentim menys que ningú. A Segona tot està molt igualat i ens hem de fer forts i corregir els errors. Estem amb ànims i ganes”. Respecte a les expectatives de l’equip, Adri Cuevas ha reconegut que l’objectiu era treure algun punt al principi, però que l’equip se sent fort i que té opcions cada setmana. Pel que fa a les lesions, Cuevas s’ha mostrat tranquil i ha explicat que l’equip “no s’obsessiona amb això“.

El de dissabte serà el segon partit a casa de la temporada i davant el Mirandés, un equip que l’any passat va fer un molt bon any. La situació sanitària segueix manant i no sembla que pugui canviar aviat. El duel serà novament sense públic, una situació que el migcampista ha descrit com “rara” i “difícil”. “Es fan notar a cada acció del partit i sembla un amistós perquè no hi ha ningú. Ens haurem d’acostumar i portar-ho com sigui possible“, afegia el número 8 del Sabadell.

Amb el mercat de fitxatges ja tancat, el club encara té una fitxa lliure per ocupar i totes les mirades estan posades en Shinji Kagawa. El nipó encara no s’ha decidit per cap oferta i, ara per ara, segueix sense equip. També haurà d’estar pendent el Sabadell a la informació que avançava Esports RAC1 aquest matí sobre l’Espanyol. I és que, en principi, dos jugadors de l’equip perico haurien donat positiu per Covid-19 en un test ràpid aquest matí. A falta de comunicat oficial, RAC1 explica que tots dos jugadors estarien aïllats i la resta de la plantilla resta a l’espera de fer-se les proves PCR durant el dia d’avui.

Foto: Marc González.