Antonio Hidalgo: “Arribarem molt millor físicament”

El tècnic del CE Sabadell ha comparegut en la prèvia del partit de diumenge contra el RCD Espanyol. 30 anys més tard, arlequinats i pericos es tornaran a veure les cares a Segona Divisió. Hidalgo ha confirmat el retorn d’Adri Cuevas i Ángel Martínez a la convocatòria, i ha sorprès assegurant que Aleix Coch també tornarà aquesta jornada. El RCD Espanyol és, sense cap mena de dubte, el millor equip de la categoria i el club amb més recursos de LaLiga SmartBank. Tot i això, Antonio Hidalgo s’ha mostrat optimista: “Som dos equips amb característiques i situacions diferents, però estic convençut que tindrem les nostres possibilitats”.

El Sabadell estrenarà la renovada Nova Creu Alta en la quarta jornada de lliga. Un estadi, però, que seguirà buit: “Ens agradaria que estiguessin els nostres aficionats per donar-nos el recolzament que necessitem”. De cara a diumenge, estava previst que Hidalgo recuperés Adri Cuevas i Ángel Martínez i, de fet, així serà. El que no entrava en els plans era el retorn d’Aleix Coch a la convocatòria. El tècnic de Canovelles ha sorprès durant la seva roda de premsa assegurant que el central podria tornar: “Arribarem molt millor físicament. Recuperarem jugadors i ell possiblement estarà. És important estar bé físicament davant un equip com l’Espanyol”.

Kagawa segueix sense rescindir

Jose Manzanera va haver de donar la cara ahir, i Hidalgo tampoc s’ha escapat avui de repassar la situació del mercat arlequinat. El tècnic ha explicat que estan buscant opcions a diferents posicions: “Hi ha molta competitivitat entre tots els equips, però confio molt en Manzanera”. Quan ha sortit el nom de Shinji Kagawa, jugador nipó vinculat al Sabadell en els últims dies, Antonio ha evitat fer comentaris: “No m’agrada parlar de jugadors que no estan en el nostre equip”. Sigui com sigui, el mercat tanca dilluns i serà llavors quan tots posin les cartes sobre la taula.

Foto: Marc González.