Shinji Kagawa, opció real pel Sabadell

Va ser ahir al vespre quan El Periódico de Aragón va destapar l’interès del Centre d’Esports en el jugador japonès del Real Zaragoza, Shinji Kagawa. En aquest sentit, pel que ha pogut saber L’Hora Arlequinada, el futbolista ha estat ofert a l’entitat arlequinada i és un perfil que valoren i que agrada, tot i que ara per ara no és prioritat. Abans d’una possible arribada però, el Real Zaragoza hauria de resoldre el futur més immediat del jugador com més aviat millor, ja que Kagawa té contracte amb el conjunt aragonès fins al 2021. L’operació sortida no està sent gens fàcil, ja que el jugador reclama la seva fitxa anual íntegra (550.000 euros) de l’any que li resta de contracte.

Sembla que en les últimes hores les negociacions entre el Zaragoza i Kagawa han arribat a bon port, encara que el jugador no hauria acceptat rebre el mig milió d’euros en tres anualitats diferents, que és el que es busca des del club saragossà. Tot i això, a La Romareda esperen resoldre el futur del nipó entre avui i demà. Cal destacar també que l’ex del Borussia de Dortmund o el Manchester United, entre d’altres, hauria refusat ofertes de l’estranger (Qatar, Turquia o Estats Units), ja que la seva única intenció és jugar a Espanya. A més, en l’hipotètic cas que Kagawa arribés a Sabadell, el japonès acceptaria rebaixar la seva fitxa de forma considerable per tal de seguir jugant a LaLiga Smartbank.

Dioni Villalba, opció per apuntalar la davantera

A més, segons hem pogut saber, la prioritat del club avui en dia és incorporar un davanter centre més. Un dels noms en els quals treballa la direcció esportiva del Sabadell, tal com va avançar Ángel García (@The1Cazurreando), és en el de Dioni Villalba, jugador de la Cultural Leonesa. El davanter malagueny de 30 anys va ser l’autor de 13 dianes la temporada passada amb la ‘Cultu’, dues d’elles al playoff. Per contra, un dels noms que s’ha vinculat al Sabadell durant tot el mercat està una mica més lluny. Es tracta de Joaquín Muñoz, jugador de la SD Huesca, que segons apunten des de Màlaga, la seva arribada a La Rosaleda estaria ben a prop. Tot això, quan encara falta una setmana perquè tanqui el capítol de fixatges.

Foto: Moi Celeste