Antonio Hidalgo: “El Mallorca és un equip cridat a estar a dalt”

El tècnic del CE Sabadell ha comparegut aquest migdia en l’habitual roda de premsa prèvia al partit de diumenge a les 16h, quan el conjunt arlequinat visiti el RCD Mallorca de García Plaza. Antonio Hidalgo comptarà amb un nou inquilí. L’arribada de Juan ‘Ibiza’ ha solucionat la falta d’efectius en la línia de centrals: “És un futbolista que ens ha de donar moltíssim. Com més siguem, més opcions tindrem”.

Els dubtes sobre la titularitat de dos esquerrans ha fet reaccionar Hidalgo: “Sembla que veure a dos esquerrans en el centre de la defensa no està bé. Són dos jugadors completament complementaris i que poden jugar junts”. Sobre el possible onze a Son Moix, el tècnic és clar: “És important que tinguem jugadors al 100% sobre el terreny de joc”.

Més recuperats

Recuperar futbolistes és clau en el futur immediat i Hidalgo podria recuperar-ne alguna: “Hem d’esperar a veure si Aarón i Boniquet arrosseguen alguna molèstia demà”. El rival d’aquesta jornada no ha començat la temporada de la millor manera, però el míster recorda: “No seré jo qui descobreixi al Mallorca i al seu entrenador. Tenen una idea amb la qual extreuen molt rendiment i un potencial enorme”.

Antonio Hidalgo ha assegurat que el Mallorca “està fet per guanyar tots els partits i és un equip que està cridat a estar a dalt de tot”. El de Canovelles ha tornat a elogiar el seu equip i s’ha mostrat agraït: “Em tranquil·litza veure com treballen i creuen en la nostra idea. Tenim molts jugadors que han arribat fa poc i han d’interioritzar automatismes. A poc a poc anirem recuperant a tothom i això ens donarà un plus”.

Pendents del mercat

Després de la cessió de Juan Fernández per part de l’Almeria, el Sabadell segueix treballant per tancar la plantilla de la millor forma possible. El tècnic del Centre d’Esports ha parlat sobre la situació: “El mercat està obert i segurament estarem mirant fins a l’últim moment”. La prioritat ara seria incorporar un home d’atac.

Foto: Marc González.