Gorka Guruzeta: “Som conscients del partit que hem de fer”

En una entrevista concedida al club, el davanter del CE Sabadell ha destacat la importància de millorar i confirmar les bones sensacions de Vallecas. Tot i la derrota davant el Rayo Vallecano, Guruzeta assegura que l’equip va tenir bones fases durant el partit i que són conscients de què han de fer aquest diumenge a Mallorca per intentar sumar els primers punts de la temporada.

Gorka Guruzeta ha començat destacant la ràpida adaptació que ha tingut a l’equip: “Ha estat molt fàcil perquè el grup que hi ha és increïble i això ens ho fa molt fàcil als nous”. El davanter basc ha repassat el primer partit de la temporada a Vallecas, on el conjunt arlequinat va encaixar la primera derrota: “Sabíem que no era un camp fàcil, però crec que vam començar molt bé el partit i les sensacions són van ser bastant bones tot i el resultat”.

Guruzeta ha assegurat que l’equip va tenir fases molt bones amb pilota, un fet que volen millorar de cara a la visita a Son Moix: “Hem d’intentar que aquestes fases siguin més llargues i millors a Mallorca per fer més ocasions i puntuar com abans millor”. L’equip de García Plaza és un dels grans candidats a estar a la part alta de la taula i el donostiarra ha destacat el seu potencial: “El RCD Mallorca té un equipàs amb jugadors que han estat a Primera. Som conscients del partit que hem de fer i intentarem aprofitar al màxim per sumar els tres punts i començar a mirar cap a dalt”.

Sense horari contra l’Espanyol

A hores d’ara, el Sabadell encara no sap quin dia i a quina hora debutarà a la Nova Creu Alta. El que és segur és que serà el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre davant el RCD Espanyol. La visita dels pericos serà l’estrena del conjunt arlequinat a casa i Gorka ha transmès les ganes de trepijar la nova gespa: “Tenim moltes ganes de jugar a la Nova Creu Alta, que és on ens sentirem més forts. És una pena que l’afició no pugui venir, però intentarem treure tots els partits a casa”.

Foto: Marc González.