Comunicat oficial

En relació a la informació donada el passat divendres en el nostre programa sobre la suposada discussió i mala relació entre Antonio Hidalgo i Ian Mackay, L’Hora Arlequinada vol demanar disculpes i retractar-se d’una notícia que no és certa i que està descontextualitzada.

La direcció vol deixar clar que es desconeixia que aquesta informació es faria pública durant l’emissió per part d’un membre de l’equip i lamenta un fet inadmissible per a un mitjà com el nostre. L’Hora Arlequinada es posa a plena disposició del CE Sabadell pel que sigui necessari.

Finalment, lamentem que algunes persones hagin aprofitat aquest moment de debilitat per atacar la dignitat d’aquest mitjà i els seus integrants. Divendres, ampliarem aquest comunicat en el nostre programa en directe.

Att: L’equip de L’Hora Arlequinada.