L’Hora Arlequinada renova la seva porra

El CE Sabadell s’apropa a l’inici de la temporada i, amb el retorn al futbol professional, L’Hora Arlequinada ha renovat el seu sistema d’apostes. El tradicional joc de porres ha patit una reestructuració profunda i s’ha modernitzat per complet.

Aquesta temporada, tothom podrà apostar. Això sí, per poder-ho fer s’ha d’estar registrat i iniciar sessió a la web. Les apostes funcionaran amb el sistema tradicional de les grans cases, però amb punts i no pas diners. L’aposta mínima per jornada és d’1 punt, mentre que la màxima és de 100 punts.

Una única oportunitat per als no subscriptors

El saldo inicial dels jugadors és d’1 punt, així que la seva continuïtat depèn de la seva primera aposta. Els subscriptors Premium tenen un saldo inicial extra de 50 punts. En qualsevol cas, es podran adquirir punts durant la temporada per 0,10€ o fent-se Premium. Els jugadors aniran sumant i acumulant punts que s’afegiran a la classificació general. Qui acabi la temporada amb més punts serà el guanyador.

Podeu repassar el funcionament resumit a la web. Les apostes per al Rayo Vallecano – CE Sabadell de la segona jornada s’obriran el pròxim dilluns 14 de setembre. Estigueu atents, perquè anunciarem els premis en les pròximes setmanes!