El CE Sabadell coneixerà demà el seu primer rival en el retorn a Segona Divisió

La RFEF ha fet oficial que demà celebrarà el sorteig dels calendaris de Primera i Segona Divisió. L’acte, per raons de seguretat sanitària, serà sense públic i sense mitjans de comunicació, i es durà a terme a partir de les 18:30h a la seu de la RFEF, a Las Rozas. La Federació també ha comunicat que el de la màxima categoria es podrà seguir en directe a través dels canals oficials de la RFEF. Pel que fa al del futbol de plata, només es publicarà un cop finalitzi el de Primera. En aquest cas però, no es podrà veure en directe.

Serà demà quan el CE Sabadell conegui el primer rival en el seu retorn a la Liga Smartbank cinc temporades després. Cal recordar però, que el Centre d’Esports va sol·licitar a LaLiga que les dues primeres jornades no es juguin a la Nova Creu Alta, ja que les obres obligatòries a l’estadi encara no estaran acabades per a l’inici de la competició. En aquest sentit, si el Sabadell quedés emparellat amb el Girona FC a la primera jornada, ambdós equips descansarien, ja que el club gironí començarà més tard la competició pel fet que va jugar la final del playoff fa pràcticament una setmana.

Dani Nieto, a l’espera

Pel que fa al mercat de fixatges, avui ha sorgit el rumor que Ian Mackay seria la primera opció per reforçar la porteria del Deportivo de la Coruña la temporada que ve i que ja hi ha hagut una primera presa de contacte. Cal recordar però, que el porter del Centre d’Esports va renovar el seu contracte amb el club arlequinat el passat desembre fins al 2021. En l’àmbit d’arribades, segons ha pogut saber L’Hora Arlequinada, Dani Nieto, mitjapunta de 29 anys, està a l’espera de la direcció esportiva del Sabadell. Fa unes setmanes va haver-hi contactes entre el club i el jugador, però ara com ara, l’operació està aturada. No obstant això, el jugador vol venir al club arlequinat i, de fet, està aturant negociacions donant-li prioritat.

Foto: Marc González Alomà / CE Sabadell.