Juan Hernández, pólvora per a l’atac arlequinat

El Centre d’Esports ha fet oficial l’arribada de l’atacant murcià Juan Hernández. És un davanter de 25 anys que aquesta temporada ha jugat al Celta de Vigo de Primera Divisió, marcant dos gols a la Copa del Rei. El jugador arriba cedit pel Celta i després d’haver renovat el seu contracte a les últimes hores. Tal com va avançar el periodista Ángel García (@The1cazurreando), el jugador s’ha decidit pel Sabadell per davant d’equips com el Lugo. Pot jugar per la banda dreta i també per la zona central de l’atac. Destaca pel seu bon posicionament i l’encert de cara a porteria.

Juan Hernández aterra a Sabadell després de dues temporades amb poca participació a causa de les lesions, però demostrant el seu nivell sempre que ha gaudit d’oportunitats. De fet, aquesta mateixa temporada, Hernández va fer els dos gols en la victòria del Celta davant la Peña Azagresa a la Copa. Va gaudir d’alguns minuts més durant la lliga i va entrar a totes les convocatòries amb el Celta després de l’aturada pel coronavirus. En total, aquesta temporada ha disputat vuit partits amb el club gallec.

Un creixement espectacular tallat per les lesions

Després de debutar a Segona B amb el Lorca i créixer al Getafe ‘B’, el jugador va fitxar pel Celta ‘B’, on va deixar grans moments. El primer any va formar un trident exitós amb Borja Iglesias i Hicham i va anotar nou gols en 28 partits. L’any següent, sense Iglesias al filial, va assumir encara més protagonisme i va marcar 14 gols en els 37 partits de lliga que va jugar. Totes dues temporades va disputar el playoff d’ascens sense èxit, però la seva arribada al futbol professional era qüestió de temps.

Va ser el Cádiz l’equip que va apostar pel murcià, però després de tres jornades de lliga va patir un trencament del lligament creuat anterior. Després de no jugar durant tot l’any, Hernández va tornar al Celta i va haver de passar pel quiròfan de nou. En total, va passar 14 mesos de baixa, però aquesta temporada ha gaudit d’alguns minuts amb el Celta a la màxima categoria del futbol espanyol.

Foto: RC Celta.