Antonio Hidalgo: “Aquests partits sempre venen bé”

El Centre d’Esports va caure ahir per 0-1 davant l’Andorra en el primer duel de pretemporada. Antonio Hidalgo, entrenador del Sabadell, va parlar després del partit sobre com havia vist l’equip, les sensacions que té respecte a la preparació dels seus jugadors i com estava sent l’adaptació de la plantilla en aquesta pretemporada tan atípica. Cal recordar que, a més de les baixes pels positius de coronavirus, Hidalgo només va poder comptar amb 12 jugadors del primer equip.

El duel, tot i la derrota, va ser positiu per Hidalgo i així ho va reconèixer en acabar el duel: “Aquests partits sempre venen bé i el temps de preparació és igual per a tots”. Respecte a aquesta preparació del Sabadell, el tècnic va explicar que només tenia “11 jugadors de camp disponibles” i que l’equip “fa una setmana que entrena”. Fruit d’això va haver-hi jugadors que van disputar els 90 minuts, un fet que, pel gust del de Canovelles, suposava que juguessin massa minuts.

“Alguns jugadors tenen molèsties i altres han d’arribar”

Si per alguna cosa és important la pretemporada, és pel fet que les plantilles no són les definitives. Hidalgo, que només va tenir a 12 jugadors del primer equip disponibles, explicava que alguns jugadors “no hi eren pel coronavirus”, mentre que alguns “tenien problemes físics” i altres “encara han d’arribar“. Malgrat les baixes, el tècnic va explicar que hi ha coses positives: “Ens va bé per agafar rutina i ja coneixíem les instal·lacions de la temporada passada”.

Una de les bones notícies va ser el debut dels quatre nous fitxatges del Sabadell fins al moment. Tots ells van gaudir de minuts en una cita que, per Hidalgo, “serveix perquè agafin automatismes” i buscant “que ens puguin donar el salt que necessitem“. Respecte al resultat, una derrota amb l’Andorra, el de Canovelles va ser clar: “L’Andorra és un equip molt bo i aquest any estaran amunt a la Segona B”, reconeixia el tècnic arlequinat.

Ja amb el primer duel de pretemporada com a part del passat, el Sabadell s’enfrontarà diumenge amb la SD Huesca en el segon amistós de preparació. Un rival, segons explicava el tècnic, “amb un gran pressupost“, però que no té “gaires diferències” amb l’Andorra. Una altra de les notícies és la sortida del calendari que, com comentava Hidalgo, és “el que menys importa” i explicava que el que hagués preferit hauria estat “començar una setmana abans“.

Foto: Joan Muñoz / L’Hora Arlequinada.