El Sabadell s’estrena amb derrota davant l’Andorra

0 - 1
Finalitzat

Primera prova del CE Sabadell 2020/21 completada. El conjunt d’Antonio Hidalgo s’ha mesurat aquest dimecres davant l’Andorra en el primer partit amistós de la pretemporada a les instal·lacions Royalverd, situades a La Vall d’En Bas on l’equip està fent un stage aquesta setmana.

Hidalgo ha apostat per provar un 3-4-3 amb cares noves. Fuoli, Pierre Cornud i Víctor García han debutat avui. També ho ha fet en defensa Chadi Riad, el juvenil del FC Barcelona que jugarà cedit a l’obrador aquesta temporada. En els primers 45 minuts han destacat Víctor i Aarón Rey, que han demostrat una bona entesa a priori. Tots dos han provocat arribades per la banda dreta i han deixat una primera sensació positiva.

A la represa, Grego Sierra i Víctor Garcia han deixat pas a Aleix Coch i Jaime Sánchez, qui també ha debutat avui amb la samarreta arlequinada. En el tram final han entrat Froi, Gausachs i Lamela substituint Fuoli, Pierre i Néstor. En els últims minuts, Chadi ha patit molèsties i ha entrat Valentín Volpi. L’Andorra ha aprofitat una errada defensiva en els darrers instants i Izan ha fet el 0-1.

Al final, primer amistós de la pretemporada que acaba en derrota però amb bones sensacions. El pròxim compromís serà diumenge, quan el Sabadell s’enfronti al campió de Segona i nou equip de la Liga Santander: la SD Huesca.

CE Sabadell

13Diego Fuoli Porter
17Víctor García Davanter
20Grego Sierra 4 Defensa
12Óscar Rubio Defensa
19Chadi Riad Defensa
22Pierre Cornud Defensa
18Pedro Capó Defensa
16Xavi Boniquet Migcampista
11Néstor Querol Davanter
15Heber Pena Davanter
21Aarón Rey Migcampista
Jaime Sánchez 17 Defensa
4Aleix Coch 20 Defensa
Froilán Leal 13 Porter
Gabriel Gausachs 22 Defensa
Víctor Lamela 11
Valentín Volpi 19

Observacions

DataHoraTemporadaJornada
26/08/202018:002020/21Amistós

Estadi

Royalverd