El CSD convoca la RFEF i LaLiga per pactar el calendari

La presidenta del Consell Superior d’Esports (CSD), Irene Lozano, ha enviat una carta al president de LaLiga, Javier Tebas, i de la RFEF, Luis Rubiales, per convocar-los a una reunió urgent aquest mateix dijous per aclarir el conflicte sobre el calendari del futbol professional per a la temporada 2020/21. Lozano creu que es tracta d’un assumpte “absolutament imprescindible” i ha garantit que sortiran de la reunió amb un calendari pactat:

“Creo que resulta absolutamente imprescindible no postergar por más tiempo la aprobación del citado calendario: confío en que durante dicha reunión se alcance un acuerdo entre las dos partes; no obstante, el CSD garantizará que al final de esa reunión se disponga de dicho calendario”.

Aquesta decisió s’ha pres després del conflicte obert entre la Federació i LaLiga ahir. La RFEF va comunicar que rebutjava la proposta de calendari de Primera i Segona Divisió, i poc després, LaLiga va manifestar en un comunicat que celebraria el sorteig aquest pròxim 27 d’agost.

Foto: LaLiga.