LaLiga desafia la Federació i manté el sorteig del calendari el 27 d’agost

El sorteig del calendari de la temporada 2020/21 se celebrarà el pròxim 27 d’agost. Així ho ha manifestat LaLiga en un comunicat en resposta a la RFEF en què remet a “una crida a les institucions perquè vetllin pel respecte a l’àmbit competencial de LaLiga, evitant d’aquesta manera ingerències indegudes que obstaculitzen el normal funcionament d’una indústria que suposa l’1,37% del PIB i que genera 185.000 llocs de treball”.

LaLiga, després de la celebració de la seva Comissió Delegada, ha decidit ratificar la seva decisió: “En relació amb les comunicacions remeses per la RFEF respecte a la no autorització del sorteig de calendari, aquesta Comissió Delegada ratifica la decisió de Laliga, d’acord amb les seves competències, de procedir a la celebració del sorteig el pròxim 27 d’agost al lloc que correspongui”.

Foto: Rafa Aparicio (AS).