L’Hora Arlequinada es consolida

Des de l’estrena de la nova web i la seva conversió a mitjà de comunicació com a tal, L’Hora Arlequinada ha incrementat les seves visites i ha crescut amb nous seguidors a les xarxes socials. En els primers cinc mesos de vida, el nou lloc web de L’Hora Arlequinada ha incrementat el seu contingut en línia i ha sumat milers de nous visitants.

Segons Google Analytics, des de la seva posada en marxa el març de 2020, la nova web ha rebut més de 15.700 visites procedents de 5.100 usuaris únics. Els usuaris d’horarlequinada.com visiten el lloc entre dos i tres cops al dia, on passen aproximadament un minut de mitjana. El 82% són d’Espanya, mentre que destaca el 12% d’usuaris dels Estats Units.

Nous seguidors a les xarxes socials

L’Hora Arlequinada també creix a les principals xarxes socials en línia. A Facebook ha superat els 500 seguidors i recentment a Instagram n’ha sumat quasi 400 en pocs mesos. Lidera a Twitter, on ha superat la xifra dels 1.300 seguidors. El canal de YouTube suma més de 400 subscriptors i aquest 2020 acumula quasi 41.000 reproduccions i més de 3.200 hores de contingut vist.

Aquesta temporada, s’ha posat en marxa el sistema de Premium, amb el qual els subscriptors poden ajudar al creixement del projecte i gaudir de contingut i premis exclusius. Moltes gràcies a tots per la vostra confiança!