Així és la nova samarreta del CE Sabadell

El club arlequinat ha presentat aquest dijous la nova samarreta que l’equip vestirà la temporada 2020/21 a La Liga SmartBank. L’equipació manté els colors i la distribució tradicional de quatres blanc-i-blaus arlequinats, tot i que presenta algunes novetats en forma de detalls. Dos d’ells són les banderes de Sabadell i Catalunya a les mànigues. Aquest detall, però, canviarà de lloc, ja que LaLiga no permet que estiguin situades en aquella part de la samarreta. El preu de la samarreta és de 60 euros, encara que els socis tindran un 10% de descompte.

Un altre dels detalls és el número 1903 a la part superior central de la samarreta. Aquesta particularitat tampoc anirà al mateix lloc per les exigències de LaLiga. Pel que fa a la segona equipació, el Sabadell ha presentat un disseny amb petits quadres roses i negres difuminats. En paraules de Bruno Batlle, Director General del club, el disseny és “més atrevit” al de la primera equipació. El principal detall, però, és el pegat amb el logotip de LaLiga a la màniga dreta de les samarretes.

Un disseny creat el novembre passat

Durant la presentació, Ana Navés i Bruno Batlle han explicat algunes de les particularitats de l’equipació. En primer lloc han confirmat que es tracta un disseny exclusiu d’Hummel, tant pel teixit com pels colors. També han confirmat que aquest disseny estava confirmat des de fa gairebé un any i que per això presenta algunes particularitats que s’hauran de modificar per a complir les exigències de LaLiga. Aquest fet, en paraules de Batlle, es produeix perquè aquesta situació “meravellosa” no era “l’esperada” quan es va aprovar el disseny.

Però el Director General ha confirmat que ja hi ha una segona comanda que arribarà des de la Xina. A la presentació han assistit també Grego Sierra i Aarón Rey que, acompanyats de dos aficionats, han fet de models per presentar les samarretes sobre la gespa de la Nova Creu Alta. El Sabadell ja coneix les samarretes que lluirà durant aquesta nova temporada. A més, aquesta tarda a partir de les quatre ja estaran disponibles i a la venda per tots els aficionats que vulguin adquirir-la.

Fotos: CE Sabadell.