El CE Sabadell fitxa Jaime Sánchez

El club arlequinat ha fet oficial aquest dimecres el fitxatge del central Jaime Sánchez. El jugador andalús arriba procedent del Valladolid Promesas. Sánchez és un vell conegut de l’afició arlequinada, ja que va ser jugador del Centre d’Esports fa quatre temporades. En aquell moment, el central sortia d’una lesió de llarga durada i no va arribar a debutar amb el primer equip del Sabadell. De fet, va tornar al Madrid Castilla, on va disputar cinc partits de lliga la temporada 2017/18.

Després de sortir del Madrid, Jaime Sánchez va fitxar pel Valladolid Promesas, equip on ha jugat durant l’última temporada i mitja. D’ençà que va arribar al club val·lisoletà, el central va aconseguir ràpidament la titularitat i en dues temporades ha disputat 37 partits amb el filial del Valladolid. A més, Sánchez va disputar el playoff d’ascens el passat mes de juliol, on el seu equip va caure per tres gols a dos a la primera ronda davant el Barça B.

Tot i la seva fugaç estada a Sabadell, el central dretà torna al Centre d’Esports com un dels jugadors més fiables de Segona B. Després de deixar el Valladolid, Jaime Sánchez és la segona incorporació d’un jugador que va ser la temporada passada al Valladolid Promesas després de la cessió Víctor García. Internacional amb les categories inferiors d’Espanya i després d’haver passat pel futbol formatiu del Real Madrid i el Valladolid, el gadità gaudirà d’una segona etapa al club arlequinat.

Ja són vint els jugadors de la primera plantilla

Amb la incorporació de Jaime Sánchez, el Sabadell ja té vint jugadors en nòmina per aquesta temporada. La llista, però, es pot ampliar fins a 25, ja que el reglament de LaLiga permet aquest nombre de fitxes, tres més que a Segona B i sense restriccions pel que fa a les fitxes de jugadors de més de 23 anys. A més, l’equip dirigit per Antonio Hidalgo començarà aquesta tarda els entrenaments amb l’absència dels quatre jugadors que han donat positiu a les proves PCR que s’han efectuat durant les últimes hores.

Pel que fa a l’actualitat del Centre d’Esports, el club presentarà demà les samarretes d’aquesta temporada. Hummel serà, de nou, l’empresa encarregada de proveir les equipacions del Sabadell.  I és que, després de la presentació de les samarretes i la campanya de socis, el club arlequinat es podrà enfocar al cent per cent en l’aspecte esportiu.

Foto: CE Sabadell.