Aprovat el calendari de La Liga SmartBank 2020/21

El calendari del futbol professional per a la temporada 2020/21 pren forma. La Liga ha aprovat aquest dimarts la proposta que la patronal elevarà a la Reial Federació Espanyola per al seu estudi i aprovació o, si així ho considera, per a la seva remodelació. De moment no hi ha canvis respecte a la proposta ja coneguda fins ara que no agradava a alguns clubs que gaudiran de pocs dies de descans.

La Liga manté l’inici de la competició, tant a Primera com a Segona Divisió, per al cap de setmana de 12 i 13 de setembre, a expenses que s’avanci el primer partit de la jornada al divendres. Mentre a La Liga Santander l’última jornada es disputaria el 23 de maig, a la SmartBank seria el 30 de maig.

Primera jornada a casa, fora de l’estadi

Com avançava aquest matí Ràdio Sabadell, el Centre d’Esports ha demanat a La Liga no disputar la primera jornada a la Nova Creu Alta, sigui el primer o el segon cap de setmana, per acabar amb les obres de remodelació de l’estadi que exigeix la patronal per acollir partits de futbol professional.

Foto: RTVE.