“Hem tornat, sent l’orgull”, la capçalera de la campanya de socis del Sabadell

Després de dues setmanes de tancament obligat pel coronavirus, el club arlequinat ha tornat aquest dilluns a la feina. A primera hora del matí, la plantilla ha començat a fer-se les proves PCR per tal d’iniciar els entrenaments el pròxim dimecres. Fins llavors, els jugadors passaran les pertinents revisions mèdiques a l’Hospital General de Catalunya.

Avui, però, també es dóna inici a la campanya de socis de la temporada 2020/21. A partir de les 16h, els socis podran renovar el seu abonament i els aficionats que ho desitgin podran donar-se d’alta a les oficines de la Nova Creu Alta.

“És un moment molt important per a la història del club”

Esteve Calzada, president del Centre d’Esports ha començat agraint a totes les persones el treball fet des del dia de l’ascens a Marbella. Calzada ha reconegut també que aquesta campanya suposa “un moment molt important per la història del club“. A continuació, Ana Navés, vicepresidenta del club, ha explicat que el lema de la campanya és “Hem tornat, sent l’orgull” i va dirigit cap al sentiment i l’orgull arlequinat. El vídeo de la campanya és un recull d’imatges de la temporada del Sabadell i acaba amb Jordi Bransuela retornant la cadira que va portar a Andalusia al seu lloc.

Els carnets estaran dividits en quatre categories, amb preus i pagaments adaptats a la situació que està vivint la societat. El pagament, de fet, es podrà fer en dues quotes o d’una sola vegada i cada soci gaudirà d’una sèrie de descomptes i avantatges amb els diversos patrocinadors del club. En temps difícils, el club tracta d’arribar al soci i de posar-li facilitats per seguir al costat del club tot i la incertesa de no saber quan podran tornar a l’estadi. Els preus tenen un lleuger increment respecte a les temporades anteriors, però els estan per sota de diversos equips de la categoria.

Objectiu: arribar als 5.000 socis

El repte del Sabadell en aquesta campanya és, com ha reconegut Esteve Calzada, “arribar a 5.000 socis“. Una xifra ambiciosa, però el club tindrà quatre eixos principals pel finançament i un d’ells és la massa social. Els altres tres són les institucions, el club i els creditors. Pel que fa a les institucions, el club ja està en converses per arribar a acords, mentre que els inversors, segons ha assegurat Calzada, avançaran quatre milions d’euros aquesta temporada. Respecte als creditors, Calzada ha explicat que reduir el deute pot aportar més al límit salarial.

I és que Calzada ha explicat que és complicat mantenir la categoria pels equips que acaben d’ascendir i que per això és molt important aconseguir el màxim d’ingressos possible. El president ha explicat que és important la col·laboració de tothom. Doncs Calzada ha explicat que el repte és que el Sabadell es converteixi en un equip “ambiciós” i que miri “cap amunt” en comptes d’estar “de tant en tant” a Segona Divisió.

“Vull agrair la feina als que ja no hi són”

També ha participat en la presentació Antonio Hidalgo. El tècnic del Centre d’Esports ha començat donant les gràcies a aquells que “ja no hi són“. Tots aquells jugadors que van formar part de l’ascens i que ja han marxat. A més, el de Canovelles ha explicat que Boris Garrós es va trencar el colze el dia abans del partit del Barcelona B i que el davanter es va oferir per jugar en el cas que fos necessari.

Hidalgo també s’ha dirigit als “fidels“, aquells socis que segueixen des de sempre l’equip i seguiran allà. Els hi ha donat les gràcies per l’esforç i el suport. També ha reconegut, però, que tota la feina feta fins ara no val per res i que ja pensa en el primer partit de lliga que l’equip disputarà el proper dia 12 de setembre amb un rival encara per conèixer.

Pel que fa a l’inici de la lliga, la data fixada perquè comenci a rodar la pilota és en menys d’un mes. Ahir, de fet, el Sabadell va conèixer que Zaragoza i Almería seran rivals dels arlequinats després de caure al playoff. L’equip s’ha fet avui els primers tests PCR i s’espera, si no hi ha cap positiu, que els jugadors comencin a entrenar durant la setmana.

Foto: @CESabadell via Twitter.