Pierre Cornud, accent francès pel lateral esquerre

El Centre d’Esports ha fet oficial el tercer fitxatge per a la temporada que ve. Es tracta del lateral francès Pierre Cornud, qui arriba procedent del RCD Mallorca. El defensa de 23 anys va jugar la segona part de la temporada cedit a la UD Ibiza, on va arribar per suplir la lesió de llarga durada de David Morillas. Sota les ordres de Pablo Alfaro però, només va disputar 6 partits a causa de l’aturada pel Covid-19. No obstant això, la primera part de la temporada va vestir la samarreta del Real Oviedo ‘B’, també equip de Segona Divisió ‘B’. Amb el Vetusta sí que va gaudir de molt protagonisme, ja que va disputar un total de 20 partits i va anotar un gol.

Pierre Cornud és un jugador d’Avignon format a les categories inferiors del Montpellier, on va arribar a jugar amb el filial del conjunt francès. De Montpellier va marxar al Dijon, on va destacar molt per les seves qualitats futbolístiques i va provocar que el Mallorca tanqués el seu fixatge el 2017. La primera temporada al conjunt balear la va jugar amb el filial, i a la campanya següent va marxar cedit a la Real Balompèdica Linense, on va deixar molt bones sensacions. El 2019 va ser quan va incorporar-se a l’Oviedo Vetusta i finalment, des del gener, va jugar cedit a l’Ibiza. Cornud doncs, arriba a la Nova Creu Alta per disputar-se el lloc amb Josu Ozkoidi, titular fins ara al carril esquerre.

Aleix Roig ja té equip

Ahir, per cert, es va conèixer el que serà el nou equip d’Aleix Roig per a la temporada que ve. El jove lateral de Vilassar de Mar va marxar lliure del CE Sabadell fa pocs dies i ahir el Llagostera va anunciar la seva arribada. En aquest sentit, l’exarlequinat seguirà una temporada més a Segona ‘B’. Finalment, abans-d’ahir el Castellón va fer oficial l’arribada de Josep Señé a Castàlia. El jugador del Sant Cugat del Vallès, que també estava en l’òrbita arlequinada, arriba cedit per part del Mallorca.

Foto: Periódico de Ibiza.