Néstor Querol tanca el capítol de renovacions

El Centre d’Esports ha fet oficial aquest dissabte l’última renovació. Es tracta d’un dels jugadors que tenia una clàusula automàtica. Néstor Querol seguirà al Sabadell una temporada més i debutarà al futbol professional amb 32 anys. Aquesta és la darrera operació del capítol de renovacions i, a partir d’ara, la direcció esportiva arlequinada treballarà en les noves incorporacions.

Néstor Querol s’ha sumat a la llista de fins a 12 renovacions i sumarà la seva tercera temporada a la Nova Creu Alta. El davanter valencià ha sigut un dels jugadors importants des de la seva arribada al club i acumula 65 partits amb la samarreta arlequinada. Querol ha estat determinant de cara a gol i, fins ara, suma 14 dianes en partits oficials. Amb la renovació de Néstor, el Sabadell s’ha assegurat la continuïtat del bloc de l’ascens.

Foto: C. Díaz.