Ángel Martínez es queda

El capità del CE Sabadell ha arribat a un acord amb el club i seguirà vinculat a l’entitat arlequinada una temporada més. Ángel signarà la seva quarta campanya a l’equip sabadellenc i tornarà al futbol professional nou anys després. L’últim partit a La Liga el va disputar el 4 de juny del 2011 defensant la samarreta del Girona davant el Córdoba. El migcampista superarà, si res ho evita, els 100 partits al Sabadell. Fins ara suma 93 oficials.

Aquesta temporada, Ángel Martínez ha estat un dels homes importants d’Antonio Hidalgo. Amb 23 partits disputats, el capità s’ha convertit en un dels pilars d’un bloc que passarà a la història per retornar el Centre d’Esports a Segona Divisió. La seva renovació era una de les prioritats de la direcció esportiva ecapçalada per Jose Manzanera i, tot i que la primera oferta no va agradar massa al gironí, en les últimes hores les postures s’han tornat a apropar i l’acord s’ha fet efectiu avui.

Foto: C. Díaz.