El Sabadell es fixa en Dani Cárdenas

Segons va destapar ahir a la nit el mitjà valencià, Superdeporte, Dani Cárdenas, tercer porter del Levante UD, està en l’òrbita del CE Sabadell. L’entitat granota creu que el millor pel futur del jove porter és una cessió a un equip de la Liga Smartbank. Cárdenas és un porter d’1’86m nascut a Terrassa el 1997 (23 anys), i aquesta temporada ha defensat la samarreta de l’Atlético Levante en 20 ocasions. Tot i això, gran part de la campanya ha entrenat amb el primer equip, amb qui fins i tot ha anat convocat.

L’interès del Sabadell en el jugador és real, i així ho han confirmat fonts del club a L’Hora Arlequinada. La prioritat del jugador terrassenc és acabar vestint la samarreta arlequinada. Amb Ian Mackay renovat i Adrià Collet amb contracte, la direcció esportiva encara no sap com enfocaria la possible arribada de Cárdenas a la Nova Creu Alta. Una de les opcions és que Antonio Hidalgo tingués a tres porters sota la seva disposició, tot i que també es plantegen que Mackay i Collet siguin els dos porters de la temporada vinent i no arribi cap més. Cal destacar també que a banda del conjunt arlequinat, el Castellón, el Lugo, l’Albacete i el Màlaga són els altres pretendents de Cárdenas.

Per ara, cap nom més

A més de Dani Cárdenas, també va sonar el nom de Robert Costa, central de l’Atlético Levante. Respecte del jove central, hem pogut saber que va ser oferit, tant la temporada passada com aquesta, però no estava entre les opcions de Jose Manzanera. El mateix ha succeït amb Víctor Álvarez i Josep Señé, dos jugadors que durant les últimes hores s’han vinculat amb el Sabadell però que per ara l’interès del club no existeix en ambdós futbolistes.

Foto: El Desmarque.