Rebuda institucional a l’Ajuntament de Sabadell

Una comitiva del CE Sabadell ha gaudit aquest matí d’una rebuda a l’Ajuntament de la ciutat després d’assolir l’ascens a Segona Divisió el passat diumenge. El cos tècnic, una representació de la plantilla amb quatre jugadors i la directiva arlequinada han assistit a un acte privat al consistori sabadellenc.

L’alcaldessa Marta Farrés, que ha tornat a condemnar l’espontània celebració de diumenge a la nit als carrers, ha admès que els hagués agradat celebrar aquest triomf amb tot l’equip i la ciutat, i ha assegurat que ha estat un honor haver viscut aquest moment històric com a alcaldessa: “Portem un any molt dur i ens calia alguna alegria, que per sort ens ha donat el Centre d’Esports“.

Calzada segueix somiant

“Han estat tres anys molt durs i vull agrair a tots l’aposta que heu fet pel nostre projecte. Hem lluitat per objectius que no esperàvem, però hem aconseguit portar el Sabadell al futbol professional”. Esteve Calzada ha dedicat un agraïment a les institucions de la ciutat i a l’Ajuntament, i ha recordat que ara comença un nou repte: “Hem de gaudir, però ja estem pensant a treballar perquè el futbol professional arriba amb una sèrie d’exigències esportives, financeres i societàries molt importants. Ens hi deixarem la pell, però necessitarem l’ajuda de tothom”.

En aquest sentit, el president Calzada ha fet una crida al teixit empresarial de Sabadell: “Necessitarem l’ajuda de les empreses de la ciutat per fer un equip potent i tenir els recursos per mantenir-nos”.

Hidalgo promet més treball

Antonio Hidalgo ha dedicat un agraïment molt especial als seus jugadors: “Van creure en mi i el que han aconseguit no és gens fàcil. Tenen el meu màxim respecte, honors i admiració. Sense ells hauria sigut impossible”. El tècnic arlequinat, que ha recordat la gesta d’Olot, ha volgut dedicar unes paraules a dues persones que van apostar per ell en un moment molt delicat: “Vull tenir un agraïment especial a Juvenal i Axel Torres. Sense ells dos no estaria aquí. Ells hi van creure i això per a mi té molt valor”.

Davant una sala plena de somriures, Antonio ha tornat a recordar la importància de l’ascens i ha insistit de nou en donar-nos molt més valor com a ciutat i com a club. “No puc prometre res, però el que sí prometo és que lluitarem amb ganes i il·lusió“, ha conclòs.

Foto: Joan Muñoz.