Així va rebre l’afició a la plantilla del Sabadell després de l’ascens

Un cop aconseguit l’ascens davant el Barça B, la plantilla del Centre d’Esports va tornar ahir al vespre a Sabadell. L’expedició arlequinada havia d’arribar  inicialment per carretera, però va acabar agafant dos vols per arribar fins a Sabadell.

Encara que el club havia decidit no fer una rebuda oficial, un centenar d’aficionats es van concentrar, respectant totes les mesures sanitàries, als voltants de la Nova Creu Alta per a rebre a la plantilla i al cos tècnic després de l’ascens aconseguit a Marbella.

Arribada en dues tongades i amb celebració molt mesurada

En el primer dels vols, que va arribar a les vuit del vespre, hi viatjava gran part de la plantilla, que va ser rebuda per un centenar d’aficionats a la tribuna de la Nova Creu Alta. Van saludar els aficionats i ràpidament van accedir a l’estadi per marxar cap a casa a gaudir d’unes merescudes vacances.

Passades les deu de la nit, la segona part de l’expedició arribava a Sabadell. Uns pocs jugadors més i tot el cos tècnic van saludar també els aficionats concentrats a l’estadi. Antonio Hidalgo i Juvenal Edjogo van celebrar amb efusivitat l’històric ascens del Centre d’Esports.

L’equip serà rebut a l’Ajuntament avui al matí en un acte privat i sense moltes celebracions previstes a causa de la situació sanitària. La plantilla té ara unes minivacances i no trigarà molt a tornar a la feina, ja que està previst que la Segona Divisió comenci el 12 de setembre.

Foto: Críspulo Díaz.