A un partit de la final

El Centre d’Esports arriba a les semifinals del playoff exprés després de superar el filial de l’Atlético de Madrid ‘B’ en un partit d’infart que es va haver de decidir des dels onze metres. Ara, el conjunt d’Antonio Hidalgo és a només 180 minuts del somni de l’ascens. Abans però, s’haurà de veure les cares amb la Cultural Leonesa, qui ve de golejar per 4-1 al Yeclano Deportivo en la primera eliminatòria.

El duel, que es disputa demà a les 22h a l’estadi Ciudad de Màlaga, l’arbitrarà el senyor Rubén Ruipérez Marín, del col·legi de Castella i la Manxa. Cal destacar que Ruipérez només ha xiulat un cop el Sabadell. Va ser en la jornada 15 de la temporada 2017/18, dia en què el Centre d’Esports va empatar a zero al Mini Estadi de Villarreal davant el filial groguet.

Tornen tres peces claus

Pel que fa a les possibles alineacions, per part de la Cultural Leonesa, José Manuel Aira recupera tres homes molt importants i que apunten a titulars. Andy Kawaya, Gabriel Gudiño i Héctor Rodas no van jugar la primera eliminatòria per sanció i tornen a estar disponibles.

Per contra, el conjunt d’Antonio Hidalgo no té cap baixa confirmada a hores d’ara i segurament el tècnic de Canovelles torni a apostar per un onze molt similar al que va saltar al Mirador d’Algeciras per enfrontar-se al filial matalasser.

Un bon precedent

Temporada 2008/09. Segurament tota la parròquia arlequinada recorda aquella campanya pel final tràgic que es va viure en el playoff després de caure eliminats, amb molta polèmica, davant el Real Unión d’Irún.

Foto: @ForumCES a Twitter.

Abans, però, el Sabadell va eliminar la Cultural Leonesa en la primera eliminatòria. Tot i que el partit d’anada a la Nova Creu Alta va finalitzar amb igualada (1-1) en el marcador, els arlequinats van ser capaços de vèncer (0-1) al Reino de León gràcies al solitari gol de Sergio Iglesias.

Foto: CE Sabadell