Així és la Cultural Leonesa, el rival arlequinat a la semifinal

Després de superar una primera eliminatòria, al conjunt d’Antonio Hidalgo encara li resten 180 minuts per ser equip de la Liga Smartbank. Tal com ahir va fer oficial la RFEF, el següent rival que es veurà les cares amb el CE Sabadell és la Cultural Leonesa. El partit ja té dia i hora. Es jugarà el dijous 23 de juliol a les 22h a l’estadi Ciudad de Màlaga.

Pel que fa al rival, la ‘Cultu’ va finalitzar la temporada regular (fins a la jornada 28) amb 49 punts, on va sumar 14 victòries, 7 empats i 7 derrotes. Números pràcticament calcats als del Sabadell. A més, el conjunt dirigit per José Manuel Aira va ser un dels màxims golejadors durant la temporada, amb un total de 45 dianes, el que equival a una mitjana d’1,60 gols per partit. Per contra, els lleonesos van rebre 28 gols, és a dir, un per partit.

Una golejada enganyosa

Una Cultural Leonesa, que per cert, ve de golejar per 4-1 el Yeclano Deportivo a la primera eliminatòria. Tot i això, el resultat entre ambdós equips és molt enganyós, ja que les dianes lleoneses van ser fruit d’errades defensives del Yeclano.

Cal afegir però, que tres dels homes titulars de la ‘Cultu’ no van poder jugar el primer partit per acumulació de targetes i doncs, tornaran aquest dijous per enfrontar-se al Sabadell. Es tracta de l’argentí Gabriel Gudiño, el defensa Héctor Rodas, i el millor futbolista de l’equip, el belga Andy Kawaya. 

El Sabadell tindrà al davant una de les millors plantilles de Segona B

A banda d’aquests tres noms, el gran potencial de la Cultural Leonesa és en la part ofensiva, on destaquen noms com el de Dani Pichín, Héctor Hernández o el del màxim golejador, Dioni. El mig del camp està liderat per un exblaugrana, Èric Montes, qui ja es va veure les cares amb el Sabadell vestint la samarreta del Peralada.

I pel que fa a la defensa, Aitor Fernández al carril dret i Iván González són els homes referència per a José Manuel Aira. Per últim, sota pals estarà Leandro Montagud, qui és un dels millors porters de la categoria de bronze. Per noms i per plantilla, el Centre d’Esports tindrà al davant un autèntic equipàs. Un conjunt amb les idees molt clares i al que no li és problema sorprendre al contraatac.

El Sabadell, doncs, haurà de cuidar les errades defensives i vigilar les esquenes si vol seguir viu en aquest playoff. 180 minuts separen el conjunt d’Antonio Hidalgo del somni però abans cal superar un ós dur com la Cultural Leonesa.

Foto: La Nueva Crònica