Programació especial de L’Hora Arlequinada per als playoff d’ascens

Ha arribat el moment i L’Hora Arlequinada farà una cobertura especial del playoff a través del seu canal de YouTube. El mitjà oferirà diversos programes amb les imatges prèvies i post dels partits del CE Sabadell.

Dissabte 18

Demà a partir de les 20:00h, L’Hora Arlequinada oferirà un programa previ al seu canal de YouTube amb Joan Muñoz, Óscar Cáceres i Agustí Bernad. Els convidats de l’especial seran Edu Mesa, soci del CE Sabadell, i Jordi Grífol, periodista.

Diumenge 19

El dia del partit, L’Hora Arlequinada oferirà en directe la roda de premsa d’Antonio Hidalgo prèvia al partit i la retransmissió en directe de l’enfrontament des de les 19:30h fins a les 22:30h a través del seu canal de YouTube amb Joan Muñoz, Óscar Cáceres i Agustí Bernad. Joan Roso i Jesús M. Sánchez, socis del club, seran els convidats del postpartit.