L’afició acomiada el CE Sabadell abans de volar cap a Andalusia

Penyes i aficionats arlequinats s’han apropat aquest migdia a la Nova Creu Alta per acomiadar el primer equip del CE Sabadell. Després de l’últim entrenament a l’estadi, el conjunt d’Antonio Hidalgo ha rebut l’escalf de l’afició en el seu camí a l’aeroport de Barcelona.

Més de 200 aficionats del Centre d’Esports han ambientat un adéu inoblidable amb pots de fum banderes i bengales. La penya Honor 1903 ha arribat fins a l’Eix Macià acompanyant el bus de l’equip en el seus últims moments a la ciutat amb crits d’ànim.

No han faltat el president arlequinat, Esteve Calzada, i l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, que ha fet entrega d’una bandera de la ciutat al capità del Sabadell, Ángel Martínez. L’equip s’enfrontarà diumenge al filial de l’Atlético de Madrid en els quarts de final del playoff d’ascens a Segona Divisió.

Foto: Sendy Dihör.