Manu Lanzarote abandonarà el Sabadell quan acabi el playoff

En los próximos días acaba mi segunda etapa y última como jugador en el @cesabadell“, així començava una publicació d’Instagram que Manu Lanzarote ha utilitzat per a comunicar que la seva vinculació amb el Sabadell acabarà després del playoff. El de Barcelona, però, té objectius pendents abans de marxar.

La relació entre l’afició arlequinada i Manu Lanzarote és d’aquelles especials. Doncs des de la seva arribada es va veure que ‘Lanza’ tenia alguna cosa especial. I l’estiu passat, quan es va anunciar la seva tornada, la reacció de l’afició quan el va tornar a veure amb la samarreta arlequinada va ser d’eufòria.

93 partits oficials, 27 gols i 12 assistències

Manu Lanzarote va arribar a Sabadell l’estiu de la temporada 2011/12 i després de caure davant el Sabadell en el playoff d’ascens amb l’Eibar. La seva primera etapa va durar dues temporades en les quals va anotar 23 gols i va repartir més d’una desena d’assistències. El seu nivell no va passar desapercebut i després de la seva segona temporada va marxar a l’Espanyol.

El barceloní va fer-se un lloc en el futbol professional i no s’hi va baixar fins a l’estiu passat. No fa encara un any, de fet, del moment en què el nom de Manu Lanzarote va començar a sonar amb força. Semblava un somni, però a mitjans d’estiu el Sabadell va anunciar la seva incorporació per aquesta temporada.

Una cita pendent

Malgrat que el seu contracte com a tal ja ha finalitzat, l’atacant va ampliar la seva vinculació amb el club fins al final del playoff. De fet, ‘Lanza’ té clar que encara li queda fer alguna cosa amb la samarreta del Sabadell i així ho explica en el seu comunicat: “Ojalá pueda dejar el club en la misma categoría donde lo encontré“.

I és que Manu Lanzarote vol deixar el Sabadell a Segona Divisió després d’una segona etapa que estava sent molt bona. El més important, però, no és el fet que un jugador tan especial marxi, sinó que encara queden entre un i tres partits per gaudir de la seva màgia. I serà una llàstima que no tingui un acomiadament d’ensomni, però no hi haurà millor homenatge que continuar gaudint del seu futbol allà on vagi.

Foto: Críspulo Díaz