L’eliminatòria entre Sabadell i Atlético de Madrid ‘B’ ja té horari oficial

Footters, la propietària dels drets d’emissió, ha fet oficials aquest matí els horaris de les primeres eliminatòries del playoff d’ascens. El Sabadell jugarà el dia 19 de juliol a les vuit del vespre al Nuevo Mirador d’Algeciras. El duel coincidirà amb el que Barcelona ‘B’ i Valladolid Promesas disputaran al Ciudad de Málaga. Pel que fa a les eliminatòries de campions, aquestes es disputaran a les deu del vespre a La Rosaleda.

La primera de les tres eliminatòries que el Sabadell ha de superar ja està totalment definida pel que fa a l’horari i l’escenari, encara que les designacions arbitrals no són oficials. La següent eliminatòria no té escenari, però serà en un dels quatre camps que la RFEF tindrà disponibles per aquest playoff.

Foto: CE Sabadell