Un Sabadell més rodat derrota per 4-2 el Sant Andreu

El Centre d’Esports ha guanyat per quatre gols a dos a la Unió Esportiva Sant Andreu en l’amistós que els dos conjunts han disputat aquesta tarda. Els arlequinats han sigut superiors a un Sant Andreu que ha notat el fet de portar menys temps entrenant. No es coneixen els golejadors de forma oficial, ja que cap dels dos clubs ha anunciat el resultat final ni els autors dels gols.

Aquest duel s’ha celebrat a porta tancada, encara que s’ha publicat que Quique Setién, entrenador del primer equip del Barça i pare del jugador de la UESA Laro Setién, ha estat vist a la Nova Creu Alta. La seva presència, però, estava autoritzada.

Aquest ha estat el primer partit que l’equip d’Antonio Hidalgo disputa des del passat 7 de març, quan el Sabadell va caure per 4-2 davant l’Espanyol B. Aquest amistós ja forma part de la recta final de la preparació del Centre d’Esports per l’eliminatòria davant l’Atlético ‘B’ que disputarà aquest 19 de juliol a Algeciras.

Foto: Críspulo Díaz (cedida de l’amistós disputat l’estiu passat).