Disnova referma el seu compromís amb L’Hora Arlequinada

L’Hora Arlequinada ha tancat l’acord de renovació amb Disnova, distribuïdora oficial d’Estrella Damm a Sabadell així com d’altres marques capdavanteres al sector com CacaolatGrupo DísberVichy Catalan i Granini.

Dedicada a la distribució de begudes i productes en general per al sector de l’hostaleria, Disnova es va crear el 2004, quan es van fusionar dues de les empreses més antigues de la ciutat dedicades al canal de la distribució: Hermanos Peñalver i Comellas Vins.

Una empresa referent

L’empresa sabadellenca destaca per un servei personalitzat, ràpid i eficient, una qualitat i preu immillorables en tots els seus productes i una tradició i gran compromís amb la ciutat. Disnova fa un pas endavant i reforça la seva aposta.

L’empresa ha col·laborat amb L’Hora Arlequinada des de la seva creació l’any 2015 i l’equip agraeix la seva confiança i aposta durant aquests anys i el seu incalculable compromís amb el nostre projecte.