Adri Cuevas: “En tot moment he volgut seguir aquí”

Des de la seva arribada al Centre d’Esports Sabadelll fa dues temporades, Adri Cuevas s’ha convertit en l’autèntic termòmetre del conjunt arlequinat. Un dels dits més sonats pel que fa a la parròquia arlequinada és que quan Adri Cuevas està bé, els arlequinats estan bé; i quan Cuevas no està bé, l’equip ho nota.

Dos dies més tard de la renovació per una temporada més del migcampista andalús amb el Centre d’Esports, L’Hora Arlequinada ha parlat amb ell per conèixer les seves sensacions a poc més de dues setmanes per l’inici del playoff. “Estic molt content. Havia parlat amb el club de la renovació abans del confinament. Crec que és bo tant pel club com per a mi”, afirma Cuevas.

Volia seguir

Un Adri, que per cert, afirma que la seva intenció era seguir al club: “Ha sigut llarg, però la predisposició a voler renovar estava per la meva part. A més, el club ha mostrat molt interés en mi, i en aquest aspecte sí que ha estat fàcil”. 

El “projecte” ha estat la paraula més repetida per Cuevas, i és per aquest motiu, entre d’altres, que el migcampista ha volgut seguir a Sabadell: “Sí que m’havia arribat alguna cosa, però en tot moment he volgut seguir aquí, ja que confio en el projecte que tenen, i la gent que hi ha darrere de tot és molt sana i em transmet confiança”.

Optimisme de cara al playoff

Pel que fa al playoff, l’equip segueix preparant el debut a Algeciras del pròxim 19 de juliol davant de l’Atlético de Madrid “B”, un rival molt dur tot i que Adri Cuevas reconeix que tots tres (Badajoz i Bilbao Athletic) també són molt forts: “A priori els tres que podien tocar són molt bons. Hem vist que l’Atlético de Madrid ‘B’ té armes per ser el més perillós, però nosaltres ens hem de centrar en nosaltres mateixos i pensar en com poder fer-li mal”.

Abans del 19 de juliol però, el club té la intenció de jugar dos amistosos davant de la UE Sant Andreu i del CE Europa. El primer d’ells ja està confirmat. Serà demà a les 19h davant del Sant Andreu a la Nova Creu Alta. “L’equip ja va agafant les sensacions i cada cop estem millor. Tenim moltes ganes de jugar aquest primer amistós”, conclou Adri Cuevas.

Foto: Críspulo Díaz