Valero Forn Tradicional renova el seu acord amb L’Hora Arlequinada

L’Hora Arlequinada i Valero Forn Tradicional han tancat la renovació de l’acord de patrocini per a la temporada 2020/21. L’empresa, fundada l’any 1957 amb l’obertura d’una petita fleca a Sabadell, va començar a créixer recolzada per la passió de confeccionar un producte artesanal i de qualitat, i s’ha consolidat com un important actiu de la ciutat i el seu esport.

Valero aposta per seguir impulsant el projecte de L’Hora Arlequinada, que es converteix en un mitjà de comunicació dedicat a l’actualitat del CE Sabadell, club del qual també n’és patrocinador en la secció femenina. L’empresa és coneguda per la seva implicació en projectes de la ciutat i és una de les famílies destacades per la seva gran tasca de compromís social.

Valero Forn Tradicional estarà present a tots els espais de L’Hora Arlequinada i el seu equip vol agrair el suport incondicional de l’empresa sabadellenca al nostre humil projecte desitjant el millor futur.