Adri Cuevas, fins al 2021

El CE Sabadell ha fet oficial la renovació del migcampista andalús, que complirà la seva tercera temporada vestint la samarreta arlequinada. Adri Cuevas s’ha convertit en un dels pilars del Centre d’Esports i aquest any ha completat una campanya excel·lent.

Amb tres gols i partits pel record aquesta temporada, l’andalús s’ha guanyat la renovació: “El projecte és molt il·lusionant i em sento molt a gust en aquest club. Estic molt content i agraït per la confiança que m’han donat i ara el que toca és seguir treballant per acabar la temporada de la millor manera“, ha declarat a la web del club.

La gran recompensa

Adri Cuevas ha admès haver passat per bons i mals moments en aquestes dues temporades, però ara, amb la confiança a la butxaca, vol seguir avançant: “El camí que volem seguir és el que estem portant ara i confio molt en el projecte. Tinc moltes ganes d’afrontar el playoff perquè la recompensa és molt gran“.

Foto: Adri Cuevas a la Nova Creu Alta. Autor: CES.