El CE Sabadell s’enfrontarà a l’Atlético de Madrid ‘B’ en la primera eliminatòria del playoff d’ascens

Després de dies, setmanes i fins i tot mesos d’incertesa, el CE Sabadell ja coneix quin serà el seu rival a la primera ronda del playoff d’ascens que es disputarà el cap de setmana del 18 i 19 de juliol a Andalusia. La fortuna ha emparellat el conjunt d’Antonio Hidalgo amb l’Atlético de Madrid ‘B’, també tercer classificat i que ha acabat la temporada amb 53 punts, 52 gols a favor i 27 gols en contra.

Aquesta serà la primera de les tres eliminatòries que haurà de superar el Centre d’Esports si la temporada vinent vol jugar a Segona Divisió. El partit es disputarà al Nuevo Mirador d’Algeciras el dia 19 de juliol, a una hora encara per determinar. Segons va comunicar la RFEF ahir, no hi haurà aficionats als partits, però tots els duels es podran seguir per diversos canals.

Pel que fa a la resta d’equips del Grup III, el Castellón, campió del grup, s’enfrontarà amb el Logroñés; el Barça ‘B’ es creuarà amb el Valladolid Promesas i el Cornellà disputarà la seva eliminatòria amb l’Ibiza. Els playoff començaran el dia 18 de juliol amb la primera ronda, la segona es disputarà el 23 de juliol i l’última i definitiva el dia 26 de juliol. Totes les rondes seran a partit únic, amb cinc canvis permesos i pròrroga i penals en cas d’empat.

Foto: Atlético de Madrid