El Sabadell engega la campanya #SabadellTotsHiGuanyem

La promoció d’ascens que el Sabadell disputarà és cada cop més a prop i el club ha llençat aquest matí la campanya #SabadellTotsHiGuanyem. La campanya neix amb la intenció d’involucrar la ciutat en aquest camí cap a l’ascens. Amb aquesta iniciativa, el club intenta implicar el màxim d’institucions, empreses, comerços, entitats o clubs de la ciutat perquè es bolquin en aquest playoff i donin suport al Sabadell.

Part de la proposta també té a veure amb la iniciativa de penjar banderes arlequinades arreu de la ciutat, una proposta amb la qual també es busca la implicació de l’Ajuntament per tal de posar banderes en llocs emblemàtics de la ciutat.

Més a prop que mai

El playoff es jugarà just en un mes i el Sabadell està buscant el màxim de suport per part de tots els aficionats i de la ciutat. És poc probable que pugui haver-hi públic als partits i aquestes iniciatives busquen que cada cop més gent s’impliqui en aquest camí cap a l’ascens.

I és que, encara que no ho sembli, detalls com aquests poden ser determinants en un playoff. Perquè, a més de la tornada del Sabadell al futbol professional, un ascens donaria molt a la ciutat de Sabadell més enllà de la repercussió esportiva que tindria pel Centre d’Esports.

Foto: CE Sabadell