El CE Sabadell estén els contractes de la plantilla

El Centre d’Esports ha anunciat aquest dijous que ha arribat a un acord amb la plantilla i el cos tècnic del primer equip per estendre els contractes més enllà del 30 de juny per afrontar el playoff exprés, que es disputarà a finals de juliol. La celebració del playoff a Segona Divisió sembla gairebé assegurada vista la ràpida recuperació de la pandèmia i el Sabadell s’ha posat mans a l’obra per resoldre els contractes de l’equip.

El club havia de resoldre els acords que finalitzaven el 30 de juny. La crisi del coronavirus va obligar a ajornar el playoff d’ascens a finals de juliol i l’entitat s’ha vist obligat a estendre els contractes dels futbolistes. En un comunicat, el CE Sabadell ha confirmat aquest dijous l’acord amb tota la plantilla, inclòs el cedit Carlos Beitia, per allargar-los més enllà del juny.