El Sabadell ja prepara el playoff exprés amb el protocol que exigeix la RFEF

El 7 de març va ser l’últim cop que els jugadors del Centre d’Esports van trepitjar la gespa d’un estadi de futbol. Aquell dia però, van caure (4-2) contundentment a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant de l’Espanyol B. Avui, dos mesos i mig més tard, els homes d’Antonio Hidalgo tornen als entrenaments per començar a preparar el Play Off exprés, que si tot va bé, es jugarà la tercera setmana de juliol. No obstant això, el Sabadell ja va intentar la setmana passada tornar als entrenaments, però no va ser possible, ja que la ciutat encara estava a la fase 0 de la desescalada.

Protocol del club adaptat a la Federació

La tornada als entrenaments però, serà molt diferent de l’habitual, ja que els jugadors arlequinats hauran de seguir un protocol intern del club adaptat a les recomanacions de la RFEF que han fet servir la majoria d’equips. En el cas del Sabadell, els jugadors (incloent-hi els que no tenen fitxa) estan citats de dos en dos des de primera hora del matí. Els arlequinats arribaran amb els seus cotxes i entraran pel pàrquing de Gol Sud, ja canviats des de casa amb la roba d’entrenament i amb mascareta i guants. Pel que fa als entrenaments, el club ha preparat un gimnàs a l’exterior, que serà el primer que faran els jugadors.

Un cop acabin les màquines de gimnàs, els homes d’Antonio Hidalgo entraran a la gespa de la Nova Creu Alta. Abans però, s’hauran de desinfectar de nou. Ja a sobre de la gespa, cada jugador ocuparà una meitat del camp i s’exercitarà sota les ordres dels tècnics. Els entrenaments, evidentment, aniran augmentant la càrrega física segons avanci la setmana. En acabar l’entrenament, els jugadors deixaran la pilota a la zona de la sorra de l’estadi per tal que la desinfectin pel pròxim dia de treball, i marxaran per la zona de Gol Sud.

Sens dubte, un protocol molt exigent però necessari que hauran de seguir els homes d’Antonio Hidalgo durant les pròximes setmanes amb el playoff exprés entre cella i cella. Poc més d’un mes i mig per davant de molt treball per acabar d’arrodonir la temporada amb un ascens al futbol professional.

Foto: Roger Benet