El CE Sabadell presenta un ERTO

L’entitat arlequinada ha anunciat aquest dimecres l’aplicació d’un ERTO a tots els seus treballadors. El Centre d’Esports ha volgut remarcar que aquesta decisió no suposa l’acomiadament de cap dels seus empleats, a qui ha agraït el seu compromís i ha apuntat que, ara com ara, la prioritat del club és vetllar per la salut dels seus professionals i famílies.

La crisi sanitària provocada pel coronavirus ha obligat al CE Sabadell a aplicar un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació a tots els seus treballadors. La suspensió de la competició suposa un greu perjudici econòmic i el Consell d’Administració s’ha vist obligat a presentar-lo forçadament.

Segons el seu comunicat, aquesta decisió no suposarà cap acomiadament, sinó que es tracta d’una mesura per pal·liar l’impacte econòmic que està provocant aquesta situació. El club no ha especificat, però, si els treballadors rebran la totalitat de les seves nòmines.