Adri Cuevas s’enfrontarà a Alejandro Tarí als vuitens de final

Els representants dels 18 equips que participen ja coneixen el camí que hauran de recórrer per aixecar el títol del torneig virtual del grup 3 de la Segona ‘B’. A partir de demà s’haurà de disputar una fase prèvia on quatre equips es jugaran el passi a vuitens. El sorteig ha beneficiat Adri Cuevas, que directament jugarà els vuitens dimecres a les 18:45h amb el Manchester City. El seu rival serà el jugador de l’Hércules CF, Alejandro Tarí.

Els partits tindran una durada de 18 minuts en total i les plantilles dels equips estaran igualades a una mitja de 85. Les eliminatòries seran totes a partit únic. En cas de passar a quarts, Adri Cuevas s’enfrontarà a la UE Cornellà o al guanyador de l’Atlético Levante-UE Olot de la fase prèvia. Podreu seguir els seus partits al nostre canal de YouTube.