Així serà el sorteig del torneig de FIFA20, en directe a YouTube

Aquesta iniciativa, que es va posar en marxa fa poc més d’una setmana, ja és tota una realitat. Demà, a partir de les 18:00, se celebrarà el sorteig en el qual els representants dels 18 equips que hi participen coneixeran el camí que hauran de recórrer per aixecar el títol. A més, el sorteig es podrà veure en directe al nostre canal de YouTube, on també es farà un seguiment exhaustiu de la participació d’Adri Cuevas, representant del CE Sabadell. L’organització no ha detallat com serà el sorteig, però el que ja s’ha donat a conèixer és el fet que hi haurà una fase prèvia on quatre equips s’enfrontaran dimarts.

Com ja vam explicar prèviament, el torneig començarà dimarts dia 31 amb els partits de la fase prèvia. Els partits seran de 9 minuts per part i les plantilles dels equips tindran tots els jugadors amb una mitja de 85. Les eliminatòries seran totes a partit únic i, depenent del sorteig, el guanyador final podria disputar fins a cinc partits. La final serà divendres a les 21:45 i, en cas que un dels finalistes sigui Adri Cuevas, podreu seguir els partits al canal de YouTube de L’Hora Arlequinada.