Engeguem una campanya benèfica en favor de Creu Roja Sabadell

L’Hora Arlequinada posa en marxa una campanya solidària amb la delegació de Creu Roja a la ciutat. L’organització, a causa de la crisi provocada pel coronavirus, ha intensificat les seves accions humanitàries aquestes últimes setmanes. Des de Creu Roja Sabadell estan fent entrega d’aliments a Sabadell i Badia del Vallès. Ara com ara, més de 600 famílies han estat ateses. A tot això, estan fent trucades a persones vulnerables per prevenir el COVID19 i donar consells de prevenció.

A més, a Sabadell i Barberà, estan fent la compra d’aliments i medicaments a persones que viuen soles, normalment gent gran, i que no poden sortir de casa com a col·lectiu de risc. A la ciutat, estan atenent al col·lectiu sense llar subministrant-los dinar i sopar cada dia entre setmana i fent-los un seguiment. En els pròxims dies, juntament amb l’Ajuntament de Sabadell, també obriran un alberg per a persones sense llar durant la crisi del COVID-19.

Així doncs, amb l’objectiu de col·laborar en aquestes accions, engeguem una campanya benèfica en favor de Creu Roja Sabadell. Durant les emissions del programa a YouTube es podrà seguir la quantitat recaptada en temps real. Podeu donar fent clic aquí. També ho podeu fer a través del nostre canal de YouTube o fent clic al banner que apareix a la nostra web.