El torneig virtual serà a partit únic i amb plantilles igualades

Seguint la iniciativa d’Ibai Llanos i el torneig de FIFA 20 entre els jugadors de Primera Divisió que el caster va organitzar el cap de setmana passat, ara és el torn de la Divisió de Bronze, Com ja vam informar fa uns dies, el representant del CE Sabadell serà Adri Cuevas. Ara bé, avui ja s’han conegut les normes del torneig organitzat per @2bg3virtual i s’està a l’espera que es facin oficials les dates en les quals es jugarà el torneig. El que sí que està confirmat fins ara és que el periodista de Ràdio Marca, Carles Escolán, serà el narrador oficial de tots els partits del conjunt arlequinat a la retransmissió oficial del torneig.

Pel que fa a les normes, cada equip de Segona B estarà representat per un jugador de la seva plantilla, Cuevas en el cas del Sabadell, i cada futbolista jugarà amb l’equip que vulgui durant tot el torneig. Val a dir que des de l’organització han recomanat que l’elecció de l’equip vagi acord amb els colors de la indumentària del club al qual està representant el futbolista. En aquest aspecte, també està permès que dos equips es puguin repetir en una mateixa eliminatòria, ja que podria ser que els dos futbolistes vulguin el mateix equip. Eliminatòries, per cert, que seran a partit únic.

Tot i això, les plantilles hauran d’estar actualitzades el dia del torneig i totes estaran igualades al nivell 85, és a dir, tots els jugadors tindran la mateixa mitjana de puntuació per tal que sigui un torneig igualat. La durada dels partits serà de 9 minuts per part i la velocitat serà normal. Finalment, és important destacar que en el cas que el jugador no es presenti a l’hora que li correspon i s’hagi d’esperar més de 15 minuts, quedarà automàticament eliminat.